opc_loader

Cadeautjes

Groeicadeautjes en andere originele cadeaus

Ben je op zoek naar leuke geschenken om weg te geven? DeZaden.nl is het perfecte adres voor allerlei originele cadeaus met zaden voor in en rondom de tuin. In ons assortiment vind je allerlei groeicadeautjes die perfect zijn als kerstcadeau, cadeaus voor schoonmoeders en voor iedereen met groene vingers. Liever een premiumproduct naar eigen idee? Dan verwijzen we u graag naar onze partner Promo Seeds.

Presentjes geschikt voor iedereen

Iedereen kan aan de slag met onze groeicadeautjes. Deze zijn namelijk altijd geschikt, of de ontvanger nu een grote, kleine, beginnende of ervaren tuinier is. Zo kun jij je passie voor tuinieren delen door middel van een leuk tuincadeau aan een bekende. Op DeZaden.nl tref je persoonlijke, originele cadeaus aan waarmee je vrienden, collega’s, familieleden en jarigen ongetwijfeld blij maakt. Onze groeicadeaus zijn uiteraard van de beste kwaliteit, zodat iedereen er een mooi resultaat uit kan halen. Ideaal voor kinderen om kennis te maken met de groeiende natuur of voor mensen die nog nooit eerder iets met tuinieren hebben gedaan. We hebben speciaal interessante en educatieve zaaicadeautjes voor kinderen met meer info over bijzondere plantensoorten.

Op DeZaden.nl kun je onder andere een compleet setje ‘grow gifts’ bestellen. Hierin vind je uiteraard zaden, maar eveneens een potje of kasje, kweekgrond of grondtabletten. Daarnaast hebben we leuke wenskaarten met zaden voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor felicitaties, afscheid nemen, beterschapswensen of steun. Bestel snel jouw originele cadeaus in onze webshop voor gegarandeerd succes! Voor vragen of aanraders voor een cadeau in de tuin kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Menu