opc_loader

Tuinkers Grow Bowl

Artikelnr: 085303
Buzzy Seeds

Buzzy® Bowl Grow Kit Tuinkers is een uitstekend artikel om snel tuinkers in op te kweken. Ook leuk om samen met de kinderen te doen. Afm. 10 x 16.5 cm. Wordt compleet geleverd, met zakje tuinkers en aardetablet en een zaai instructie. De bowl heeft een kweekkapje en een schoteltje.

3,95
x
Artikelnummers
EAN:
8711117853039
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Gele kweekbowl om in te kweken voor kinderen. Afm. 10 x 16.5 cm. Wordt compleet geleverd met , zakje tuinkers en aardetablet en een zaai instructie. De bowl heeft een kweekkapje en een schoteltje. De meegeleverde tuinkers heeft veel gezonde eigenschappen, het is eiwitrijk, caloriearm en bevat verschillende vitamines en mineralen. De smaak van tuinkers wordt wel eens vergeleken met de smaak van mosterd. Tuinkers vind je vaak terug in salades of als garnering van gerechten zoals soepen, broodjes en vleesgerechten. Voeg ook eens wat tuinkers toe aan een omelet, in een dipsaus of in de pastasaus.

Bewaren
Tuinkers kan alleen vers worden gegeten, want het verliest smaak wanneer het uitdroogt. Je kunt tuinkers enkele dagen in de koelkast bewaren.

Tip

Een traditioneel Nederlands gerecht met tuinkers is een beschuit met boter, bestrooien met wat suiker en tuinkers. Eventueel kun je daar nog wat citroensap aan toevoegen om de scherpe smaak wat te verminderen. Erg lekker!

Zaai-informatie

Tuinkers kun je jaarrond kweken op de vensterbank. Maar ook buiten in je moestuin is tuinkers kweken heel leuk, begin dan in maart. Wacht wel tot de ergste kou voorbij is. Binnen kun je tuinkers het hele jaar kweken.

Tuinkers kun je op elke grondsoort zaaien. Dat kan gerust dik met veel zaadjes. Druk de zaadjes goed aan en besprenkel ze vervolgens met voldoende maar niet te veel water. Na ongeveer anderhalve week kun je al oogsten.

Oogsten
Zodra de eerste blaadjes zichtbaar zijn kun je oogsten. Dit is zo´n elf tot veertien dagen na het zaaien. Het beste kun je tuinkers knippen of met een scherp mesje afsnijden.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items