opc_loader

Vogelartikelen zoals vogelvoer kopen bij DeZaden.nl

Er is meer natuur in je tuin te halen dan planten en groenten alleen. DeZaden.nl biedt je dan ook allerlei leuke en handige vogelartikelen om onze gevederde vriendjes de winter door te helpen. Nestkastjes voor koolmezen, voederhuisjes, pinda’s voor vogels en vogelvoer kopen doe je allemaal in onze webshop! Mooi om zelf aan te schaffen of om cadeau te doen.

Van vogelhuisjes tot vogelzaad en meer

Zelfs als het qua begroeiing rustig in je tuin is, kun je vogelvoer kopen of andere vogelartikelen aanschaffen om je tuin te laten leven. Vogels en andere beestjes zullen jouw tuin dan met plezier bezoeken. Bij DeZaden.nl vindt je onder andere:

  • Nestkasten in alle soorten, maten en stijlvariaties. Niet alleen vogelhuisjes, maar tevens nestkastjes voor bijen en andere insecten die voor een natuurlijke bestuiving zorgen.
  • Wintervoer om in de gure maanden de vogels te voeren. Eekhoorns smullen eveneens graag van dit vogelvoer. We hebben een uitgebreid assortiment aan diverse soorten voer en kant-en-klare pakketten met vetbollen, cocosnoten, pindaslingers en vetblokken
  • Pindafeeders en bijbehorend vogelzaad. De feeders zijn eenvoudig in de tuin te plaatsen en het voer zorgt ervoor dat vogels hun lichaamstemperatuur op peil kunnen houden.
  • Raamstickers om te zorgen dat vogels zich niet bezeren tegen de ruiten van je woning.

Meer weten voordat je ons vogelvoer gaat kopen? Bekijk het volledige assortiment in de webshop of stel je vraag via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook via telefoonnummer 0513 468 860.

We vertellen je met plezier alles over ons aanbod aan vogelartikelen en andere spullen voor je tuin.