opc_loader

Vertigarden Module

Artikelnr: 889902

Als  er in een kleine tuin niet zoveel plaats is voor beplanting dan is het een leuk idee om een verticale tuin te maken. Zo maakt u de buitenruimte nog groener, zonder dat het extra ruimte inneemt.

15,95
x
Artikelnummers
EAN:
8711117899020
Voorraad
Voorraad:
 5 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Als  er in een kleine tuin niet zoveel plaats is voor beplanting dan is het een leuk idee om een verticale tuin te maken. Zo maakt u de buitenruimte nog groener, zonder dat het extra ruimte inneemt. Verticaal tuinieren gaat heel eenvoudig met de modules van Vertigarden. De plantjes groeien in een kunststof groeitray met afdekplaat(jes). De modules kunt u op elk verticaal oppervlak ophangen. U kunt de modules zelf inzaaien, of beplanten met kleine plugplantjes en/of perkplanten trays (10 st. verpakking.) Ook met 9 cm potplanten bereikt u prima resultaten.

Met de los verkrijgbare watertank kunt u twee of drie modules onder elkaar hangen. Voor grotere oppervlakten is een irrigatiesysteem aan te bevelen, omdat er anders te weinig druk is om alle planten van water te voorzien.

Incusief; 1  verzinkt metalen frame, 1 kunststof groeitray, 1 kunststof afdekplaat, 1 verzinkt metalen rooster, 1 irrigatieslang met 8 drippers, 2 universele haken, 2 schroeven, 2 muurpluggen, 1 irrigatie verbinder, 1 irrigatie eindstop en instructies.

Afmeting module; 40 cm breed en 50 cm hoog.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items