opc_loader

Rocky Tuinhandschoen

Artikelnr: 900250 / 900251
KIXX

De KIXX Tuinhandschoen Rocky is een tuinhandschoen uit de Collectie "Work Line" en is leverbaar in 2 maten: maat 7 en maat 8. De kleur van deze handschoen is Roze/Zwart.

De Work Line bestaat uit uiteenlopende handschoenen; van leren handschoenen tot handschoenen met een coating. De Firm is een handschoen gemaakt van Nitril dat de beste grip geeft bij droge werkzaamheden en werkzaamheden met olie. De coating is namelijk een beetje plakkerig.

Geef hieronder de maat aan die u wilt bestellen:
12,95
Maat
x
Artikelnummers
EAN:
8717869014612
Voorraad
Voorraad:
 20 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Rocky KIXX Tuinhandschoen (Collectie Work Line) | Kleur Roze/zwart

De KIXX Tuinhandschoen Rocky is een tuinhandschoen uit de Collectie "Work Line" en is leverbaar in 2 maten: maat 7 en maat 8. De kleur van deze handschoen is Roze/Zwart

De Work Line collectie zorgt er voor dat middelzware en zware werkzaamheden goed kunnen worden uitgevoerd. De materialen van de Work Line collectie zijn steviger en de coatings dikker dan die van andere handschoenen (zoals ook de 'Strong' tuinhandschoen). Deze handschoenen kunnen gebruikt worden bij het zware klussen zoals het plaatsen van een schutting of het bouwen van een schuur. Er zijn donkere handschoenen voor mannen, maar ook kleurrijke handschoenen zoals de Rocky in het roze voor vrouwen.

Maattabel

Leg het meetlint op de knokkel van uw wijsvinger en plaats het over de rest van de knokkels. Ga door met het verplaatsen van het meetlint over de palm van uw hand. (Het punt waar het meetlint elkaar raakt is de handomtrek).

Om de handlengte te bepalen meet je hand vanaf de aanzet vanaf de pols tot aan je middelvinger. 
In onderstaand schema kan je op basis van je handomtrek en handlengte de juiste maat Kixx Handschoenen bepalen. 

Maat Handomtrek Handlengte
6 152 mm 160 mm
7 178 mm 171 mm
8 203 mm 182 mm
9 229 mm 192 mm
10 254 mm 204 mm
11 279 mm 215 mm

Beoordelingen (1)
Rocky Tuinhandschoen
Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Resultaat: 1
Super fijne handschoen voor kleine (vrouwen)handen. Ze zitten heel prettig, gaan lang mee en kunnen zwaar werk prima aan. Zoals bijvoorbeeld het sjouwen met tuinstenen en het aanpakken van sloophout.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items