opc_loader

Strong Tuinhandschoen

Artikelnr: 900209
KIXX

De KIXX Tuinhandschoen Strong is een tuinhandschoen uit de Collectie "Work Line" en is leverbaar in 1 maat: maat 10. De kleur van deze handschoen is Oranje.

De Work Line bestaat uit uiteenlopende handschoenen; van leren handschoenen tot handschoenen met een coating. De Strong handschoen heeft een ecru acryl/polyester drager en een gelamineerde latex coating. Deze handschoen is zeer sterk en heeft een uitstekende grip.

Geef hieronder de maat aan die u wilt bestellen:

5,95
Maat
x
Artikelnummers
EAN:
8711516904981
Voorraad
Voorraad:
 25 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Strong KIXX Tuinhandschoen (Collectie Work Line) Kleur Oranje | Maat 10

De KIXX Tuinhandschoen Strong is een tuinhandschoen uit de Collectie "Work Line" en is leverbaar in 1 maat: maat 10. De kleur van deze handschoen is Oranje
De Work Line collectie zorgt er voor dat middelzware en zware werkzaamheden goed kunnen worden uitgevoerd. De materialen van de Work Line collectie zijn steviger en de coatings dikker dan die van andere handschoenen (zoals ook de 'Strong' tuinhandschoen). Deze handschoenen kunnen gebruikt worden bij het zware klussen zoals het plaatsen van een schutting of het bouwen van een schuur. Er zijn donkere handschoenen voor mannen, maar ook kleurrijke handschoenen zoals de Rocky in het roze voor vrouwen.

Maattabel

Leg het meetlint op de knokkel van uw wijsvinger en plaats het over de rest van de knokkels. Ga door met het verplaatsen van het meetlint over de palm van uw hand. (Het punt waar het meetlint elkaar raakt is de handomtrek).

Om de handlengte te bepalen meet je hand vanaf de aanzet vanaf de pols tot aan je middelvinger. 
In onderstaand schema kan je op basis van je handomtrek en handlengte de juiste maat Kixx Handschoenen bepalen. 

Maat Handomtrek Handlengte
6 152 mm 160 mm
7 178 mm 171 mm
8 203 mm 182 mm
9 229 mm 192 mm
10 254 mm 204 mm
11 279 mm 215 mm

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items