opc_loader

Vlinders 15 m2

Artikelnr: 085076
Buzzy Seeds

Friendly Flowers Bloemenmengsel voor vlinders. Dit lage bloemenmengsel is speciaal samengesteld om zoveel mogelijk insecten aan te trekken die voor bestuiving zorgen, zoals vlinders. Met andere insecten zorgen zij voor de bestuiving van bloemen en zo voor de vorming van zaden

5,79
x
Artikelnummers
EAN:
8711117850762
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Friendly Flowers Bloemenmengsel voor vlinders. Dit lage bloemenmengsel is speciaal samengesteld om zoveel mogelijk insecten aan te trekken die voor bestuiving zorgen, zoals vlinders. Met andere insecten zorgen zij voor de bestuiving van bloemen en zo voor de vorming van zaden. Inclusief mais granulaat om te mengen.

Hoogte 40 - 90 cm
Verpakking bevat voldoende zaad geschikt voor circa 15 m2.

Zaai-informatie

Zaaien: De verpakking bevat 2 zakjes, 1 is gevuld met een zaai-medium (een granulaat van maiskolven) en het andere zakje is gevuld met de zaden van een mengsel van een- en enkele tweejarige bloemen. Leeg de beide zakjes in een kom en roer dit heel goed door elkaar. Zorg dat de grond, waar u de bloemen wilt zaaien, z'n 3-4 cm diep, lekker los en aangeharkt is. U strooit het mengsel uit de kom zo gelijkmatig mogelijk over de grond. Ongeveer 3-4 gram per m2. Na het zaaien de grond licht aandrukken (bijv met een plankje), zodat de zaden goed met de aarde in contact komen. Het ingezaaide gedeelte voorzichtig besproeien en vochtig houden totdat de zaden ontkiemen. De bloei begint 6-8 weken na het zaaien. De tweejarige bloemen zullen in het volgende voorjaar gaan bloeien.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
5,79