opc_loader

Vogels bloemenmengsel 15 m2

Artikelnr: 085078
Buzzy Seeds

Friendly Flowers Bloemenmengsel voor vogels. Dit bloemenmengsel bestaat uit meer dan 20 soorten bloemen en is speciaal samengesteld om zo veel mogelijk vogels naar uw tuin te lokken en zo ook van voedsel te voorzien. De bloemen produceren de zaden waar de vogels gek op zijn. 

5,79
x
Artikelnummers
EAN:
8711117850786
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Friendly Flowers Bloemenmengsel voor vogels. Dit bloemenmengsel bestaat uit meer dan 20 soorten bloemen en is speciaal samengesteld om zo veel mogelijk vogels naar uw tuin te lokken en zo ook van voedsel te voorzien. De bloemen produceren de zaden waar de vogels gek op zijn. Inclusief granulaat om zaden te verdelen.

Hoogte 40 - 100 cm
Verpakking bevat voldoende zaad geschikt voor circa 15 m2.

Zaai-informatie

Zaaien: De verpakking bevat 2 zakjes, 1 is gevuld met een zaai-medium (een granulaat van maiskolven) en het andere zakje is gevuld met de zaden van een mengsel van een- en enkele tweejarige bloemen. Leeg de beide zakjes in een kom en roer dit heel goed door elkaar. Zorg dat de grond, waar u de bloemen wilt zaaien, z'n 3-4 cm diep, lekker los en aangeharkt is. U strooit het mengsel uit de kom zo gelijkmatig mogelijk over de grond. Ongeveer 3-4 gram per m2. Na het zaaien de grond licht aandrukken (bijv met een plankje), zodat de zaden goed met de aarde in contact komen. Het ingezaaide gedeelte voorzichtig besproeien en vochtig houden totdat de zaden ontkiemen. De bloei begint 6-8 weken na het zaaien. De tweejarige bloemen zullen in het volgende voorjaar gaan bloeien.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items