opc_loader

Alyssum Royal Carpet

Artikelnr: 665012
Oranjeband zaden

Royal Carpet vormt platte kussens van zo'n 10 cm hoog, die helemaal bedekt zijn met violette bloempjes. Deze éénjarige planten bloeien laat in het seizoen soms nog een tweede keer als ze na de eerste bloei kort worden afgesneden. Het zijn prachtige planten voor randen, perken, rotstuinen en bloembakken. 

1,89
x
Artikelnummers
EAN:
8710796650120
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Royal Carpet vormt platte kussens van zon 10 cm hoog die helemaal bedekt zijn met violette bloempjes. Deze éénjarige planten bloeien laat in het seizoen soms nog een tweede keer als ze na de eerste bloei kort worden afgesneden. Het zijn prachtige planten voor randen, perken, rotstuinen en bloembakken. 

Botanische naam: Alyssum procumbens

Zaai-informatie

Zaaien: in maart-april onder glas of in een zaaibakje binnenshuis. Vanaf april tot eind mei kan het ook direct buiten, in de vollegrond. Zaai breedwerpig op vochtige zaaigrond. Het zaad afdekken met 1/4 cm grond. De grond na het zaaien licht aandrukken. Na opkomst verspenen (de plantjes wijder zetten of in aparte potjes overbrengen). Vanaf begin mei kan ook definitief worden uitgeplant op 20 x 20 cm onderlinge afstand. 

Bloei: 'Royal Carpet' bloeit van juni tot september. De bloemen geuren zoet. Ook zeer geschikt voor bloembakken. 

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items