opc_loader

Lobelia Kaiser Wilhelm

Artikelnr: 665342
Oranjeband zaden

Een laagblijvende (circa 15 cm) en opvallend gentiaanblauw bloeiende éénjarige Lobelia. Ideaal voor aanplant langs randen, in bakken en tussen steenpartijen. De overdadige bloei schijnt maar niet op te houden. 

1,99
x
Artikelnummers
EAN:
8710796653428
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Een laagblijvende (circa 15 cm) en opvallend gentiaanblauw bloeiende éénjarige Lobelia. Ideaal voor aanplant langs randen, in bakken en tussen steenpartijen. De overdadige bloei schijnt maar niet op te houden. Zeer dankbare plantjes. 

Botanische naam: Lobelia erinus compacta

Zaai-informatie

Zaaien: in februari-april onder glas of in een zaaibakje binnenshuis. Zaai breedwerpig op vochtige zaaigrond. Het zaad afdekken met 1/4 cm fijngezeefde grond. Niet in fel zonlicht zetten. De grond na het zaaien licht aandrukken. Als de plantjes 2 cm groot zijn, verspenen (de plantjes wijder zetten of in aparte potjes overbrengen). Vanaf begin mei kan definitief worden uitgeplant op 20 x 20 cm onderlinge afstand of in bakken en potten. Zet de plantjes op een zonnige plek. De plantjes moeten 'afgehard' worden voor ze definitief naar buiten gaan (langzaam aan de buitentemperatuur laten wennen). Zorg voor een goede drainage in bloembakken en potten.

Bloei: van juni tot in oktober.  

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items