opc_loader

Zinnia Thumbelina

Artikelnr: 665592
Oranjeband zaden

Een Zinnia kleurenmengsel in allerlei pasteltinten. De planten worden maar 25 cm. hoog en zijn daardoor ook in bloembakken te gebruiken. 

1,89
x
Artikelnummers
EAN:
8710796655927
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Een Zinnia kleurenmengsel in allerlei pasteltinten. De planten worden maar 25 cm. hoog en zijn daardoor ook in bloembakken te gebruiken. 

Botanische naam: Zinnia elegans

Hoogte: 25 cm

Zaai-informatie

Zaaien: in de periode maart-april op een zaaibedje onder glas of in een zaaibakje binnenshuis, De zaaigrond moet vochtig zijn. Bedek het zaaisel met 1 cm grond en druk dit licht aan. Vanaf half mei kan buiten worden gezaaid of eerder zaaisel uitgeplant. Plantafstand 20 x 20 cm. Onder glas of binnen gekweekte planten afharden (langzaam aan de buitentemperatuur laten wennen). Doe dit door overdag het glas van de bak te verwijderen of de zaaibakjes buiten te zetten en  's avonds weer binnen te halen. De jonge planten moeten worden verspeend (wijder uitplanten of in aparte potjes zetten) als de plantjes elkaar raken. Geef de planten een zonnige plek. Regelmatig water geven en uitgebloeide bloemen verwijderen. Zorg bij aanplant in bloembakken voor een goede drainage.

Bloei: van eind juni tot diep in de herfst. 

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items