opc_loader

Ipomoea Dubbel Rose

Artikelnr: 080930
Buzzy Seeds

Ipomoea is de botanische naam van een geslacht van planten uit de windefamilie (Convolvulaceae). Wegens de opvallende bloemen worden enkele Ipomoea-soorten toegepast als tuinplant. De bloei kan zeer rijk zijn, vooral wanneer de grond voldoende bemest is met oude koemest en wat kalk bevat.

1,79
x
Artikelnummers
EAN:
8711117809302
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Bloeiende Klimplanten Ipomoea Dubbel Rose zaden. Ipomoea is de botanische naam van een geslacht van planten uit de windefamilie (Convolvulaceae). Wegens de opvallende bloemen worden enkele Ipomoea-soorten toegepast als tuinplant. De bloei kan zeer rijk zijn, vooral wanneer de grond voldoende bemest is met oude koemest en wat kalk bevat. De bloeitijd van Ipomoea Dubbel Rose is van juli tot en met september en de plant kan een hoogte bereiken tot wel 3 meter.

Zaai-informatie

Zaaien: vanaf maart (onder glas) tot en met juli. Vanaf begin mei kunt u de plantjes buiten uitplanten op zonnige plek in de tuin.

Bloeien: De bloeitijd van Ipomoea Dubbel Rose is van juli tot en met september en de plant kan een hoogte bereiken tot wel 3 meter.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items