opc_loader

Ipomoea Knowlians Black

Artikelnr: 080928
Buzzy Seeds

Klimmende winde 'Knowlians Black'  is een unieke plant! De bloembladeren zijn opvallend donker gekleurd met een roze hart. Deze sterke en snel klimmende winde is ideaal om onder andere schuttingen en muren mee te laten begroeien. U kunt de klimmende winde natuurlijk ook in een grote pot planten.

1,79
x
Artikelnummers
EAN:
8711117809289
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Klimmende winde 'Knowlians Black' (Ipomoea) is een unieke plant! De bloembladeren zijn opvallend donker gekleurd met een roze hart. Deze sterke en snel klimmende winde is ideaal om onder andere schuttingen en muren mee te laten begroeien. U kunt de klimmende winde natuurlijk ook in een grote pot planten. Ipomoea is de botanische naam van een geslacht van planten uit de windefamilie (Convolvulaceae). De bloei kan zeer rijk zijn, vooral wanneer de grond voldoende bemest is met oude koemest en wat kalk bevat. De Ipomoea Knowlians Black is een eenjarige klimplant die bloeit van juli tot en met september.

Zaai-informatie

Zaaien: vanaf maart (onder glas) tot en met juli. Vanaf begin mei kunt u de plantjes buiten uitplanten op zonnige plek in de tuin.

Bloeien: De Ipomoea Knowlians Black is een eenjarige klimplant die bloeit van juli tot en met september.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items