opc_loader

Bio Broccolikers Spruitgroente

Artikelnr: 084048
Buzzy Seeds

Knip & Eet Biologisch geteelde Broccolikers zaden voor sprouting. Broccolikers bevat een groot aantal gezondheidsstoffen. Broccoli en Broccolikers worden vaak beschouwd als beschermer van hart en bloedvaten. Het is een mild smakende spruit en past als garnering bij eigenlijk alle gerechten. Zeker aan te bevelen bij het afmaken van romige sauzen en soepen.

2,59
x
Artikelnummers
EAN:
8711117840480
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Knip & Eet Biologisch Broccolikers zaden voor sprouting. Broccolikers bevat een groot aantal gezondheidsstoffen. Broccoli en Broccolikers worden vaak beschouwd als beschermer van hart en bloedvaten. Het is een mild smakende spruit en past als garnering bij eigenlijk alle gerechten. Zeker aan te bevelen bij het afmaken van romige sauzen en soepen.

Zaai-informatie

Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een ruimte met een normale kamertemperatuur ( 20-22°C ). Ververs iedere dag het water. Na 7 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten.

Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.
Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items