opc_loader

Kropsla Larissa

Artikelnr: 660841
Oranjeband zaden

Larissa is uitsluitend geschikt voor de kasteelt in verwarmde en koude kassen en onder folie. Deze kropsla groeit snel en geeft zware, goed gesloten kroppen en heeft nauwelijks last van 'rand' en zonnebrand.

3,49
x
Artikelnummers
EAN:
8710796608411
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Zaden van Kropsla Larissa zijn geteeld, geschoond en gecontroleerd door Nunhems zaden. 'Larissa' is een exclusief Nunhems kwaliteitsproduct.

'Larissa' is uitsluitend geschikt voor de teelt in verwarmde en koude kassen en onder folie. Deze kropsla groeit snel en geeft zware, goed gesloten kroppen en heeft nauwelijks last van 'rand' en zonnebrand.

Zaai-informatie

Zaaien: voor de vroege teelt: van eind november tot begin februari. Herfstteelt: van half augustus tot half september. Zaai in de kas of onder folie op regels/ rijen met een onderlinge afstand van 30 cm. Ondiep zaaien, het zaad moet maar net bedekt zijn. Na opkomst uitdunnen (het teveel aan plantjes wegnemen) op 30 cm in de regel. Doe dit als de plantjes 2-4 cm groot zijn. Kropsla kiemt het best bij tamelijk lage temperaturen (tot 18 graden). Vanaf 20 graden neemt de kans op 'schieten' (het vormen van een bloeistengel) toe. Vermijd dus te hoge temperaturen en houd de grond tijdens de teelt goed vochtig en open. 

Oogst: zodra de kroppen groot en dik genoeg zijn. 

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items