opc_loader

Kropsla Milan

Artikelnr: 660820
Oranjeband zaden

De zaden van Kropsla Milan zijn geteeld, geschoond en gecontroleerd door Nunhems Zaden. Milan is een exclusief Nunhems kwaliteitsproduct. Milan is geschikt voor de voorjaars-, zomer- en herfstteelt. De planten schieten nauwelijks in bloei. Geeft een zeer uniforme gesloten krop.

3,99
x
Artikelnummers
EAN:
8710796608206
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Zaden Kropsla Milan. Dit zaad is geteeld, geschoond en gecontroleerd door Nunhems Zaden. Milan is een exclusief Nunhems kwaliteitsproduct. Milan is geschikt voor de voorjaars-, zomer- en herfstteelt. De planten schieten nauwelijks in bloei. Dit ras is volledig resistent tegen wit fysios NL 1 t/m 7 en 10 t/m 16 en tolerant voor slamozaïekvirus. Geeft een zeer uniforme gesloten krop.

Zaai-informatie

Zaaien: voorjaarsteelt: maart-april; zomerteelt: april tot juli. Herfstteelt: juli-augustus. Direct in de vollegrond. Zaai op vochtige grond op regels (of rijen) met een onderlinge afstand van 30 cm. Ondiep zaaien, het zaad moet maar net bedekt zijn. Na opkomst uitdunnen op 30 cm in de regel (het teveel aan planten ertussen wegnemen). doe dit als de plantjes 2-4 cm groot zijn. Sla kiemt het best bij een tamelijk lage temperatuur (tot ca. 18°C). Zaai bij warm weer daarom op een schaduwrijk zaaibed. Houd de grond tijdens de teelt vochtig en open.

Oogst: afhankelijk van de zaaitijd.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
3,99