opc_loader

Winterwortel Flakkeese 2 - 25 gram

Artikelnr: 861051
Oranjeband zaden

Winterwortel Flakkese 2 25 gram zaden. Flakko is een verbeterd Flakkeese winterwortelras. De bewaareigenschappen zijn prima. De opbrengst is groot. De wortels worden enorm zwaar en zijn van binnen prachtig oranje. De planten vormen een fors gewas. De smaak is lekker en zoet. 

Afbeelding wijkt af van werkelijke verpakking. Wordt geleverd in blanco verpakking. 

3,99
x
Artikelnummers
EAN:
8711117610519
Voorraad
Voorraad:
 50 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

Winterwortel Flakkese 2 25 gram zaden. Flakko is een verbeterd Flakkeese winterwortelras. De bewaareigenschappen zijn prima. De opbrengst is groot. De wortels worden enorm zwaar en zijn van binnen prachtig oranje. De planten vormen een fors gewas. De smaak is lekker en zoet. 

Afbeelding wijkt af van werkelijke verpakking. Wordt geleverd in blanco verpakking.

Zaai-informatie

Zaaien: in de periode april-mei. Eerder zaaien verhoogt de kans op schieten (het in bloei raken van het gewas), waardoor de kwaliteit van de wortel sterk achterblijft. Vroeger gezaaide wortelen zijn bovendien minder goed houdbaar. Zaai in diep losgemaakte grond,. Er mogen geen storende, harde lagen in de grond aanwezig zijn. Zaai op regels of rijen die 30-40 cm uit elkaar liggen. Dun zaaien (de zaden niet te dicht bij elkaar) zodat u niet hoeft te dunnen (te dicht op elkaar staande planten wegnemen). De grond tijdens de teelt goed nat houden.

Oogst: in de periode oktober-november.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items