opc_loader

Tricyrtis Hirta Toad Lily

Artikelnr: 812678
Johnsons

De Tricyrtis Hirta Toad Lily is een exotische, stervormige en lelie-achtige bloem die een speciaal plekje verdienen in uw tuin. De Tricyrtis groeit gemakkelijk op een humusrijke grond in halfschaduw/schaduw. Deze armelui orchidee kan ook gebruikt worden als snijbloem. Ze is een half-winterharde vaste plant. 

3,29
x
Artikelnummers
EAN:
5010931078479
Voorraad
Voorraad:
 99 items
Verzendmethode
Verzendkosten (vanaf 25,- franco)::
3,95
Beschrijving

De Tricyrtis Hirta Toad Lily is een exotische, stervormige en lelie-achtige bloem die een speciaal plekje verdienen in uw tuin. De Tricyrtis Hirta Toad Lily groeit gemakkelijk op een humusrijke grond in halfschaduw/schaduw. Deze armelui orchidee kan ook gebruikt worden als snijbloem. Ze is een half-winterharde vaste plant.

De Tricyrtis wordt ook wel de Paddenlelie of de Armelui’s orchidee genoemd. Dit is een vreemde en oneerbiedige naam voor zo'n prachtige plant. Het is niet geheel bekend hoe ze deze namen heeft gekregen. De Tricyrtis komt van origine uit de vochtige bossen in Japan en Azië. De naam van de Tricyrtis is afgeleid van de Griekse woorden 'Treis' en 'Kyrtos', dat Drie en Bolle betekent.

Zaai-informatie

Zaaien: tussen januari en maart

Bloei: tussen augustus en oktober

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items