opc_loader

Bezorgen

            

Wij bezorgen onze producten via DPD of via Sandd. Alle pakketzendingen versturen wij via DPD en alle zendingen die door de brievenbus passen versturen wij via Sandd. De bezorgtijden van DPD liggen normaliter tussen 09.00 en 18.00 uur (maandag t/m zaterdag). In drukkere perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product later wordt bezorgd. Bij pakketzendingen ontvangt u tevens van DPD een e-mailbericht waarin vermeld staat wanneer u het pakket kunt verwachten. In dit bericht staat ook aangegeven wat u kunt doen indien u niet thuis bent. Mocht u toch vragen hebben over de zending dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice.

Tarieven

Wij hanteren een vast verzendbedrag van € 3,95 voor orders onder de € 25,-. Voor orders boven de € 25,- betaalt u geen verzendkosten. Hierdoor is het voor ons zowel mogelijk om grotere orders uit te leveren als zeer kleine orders.

Buitenland

Wij versturen ook naar het buitenland. Voor de meeste EU-landen hanteren we een standaardtarief van € 9,50. Staat uw land niet in de keuzelijst? Neem dan contact met ons op voor de juiste verzendmogelijkheden. Wij kunnen dan ook een gepaste aanbieding doen voor de verzendkosten.

Direct contact

DeZaden.nl

Postbus 95

8440 AB Heerenveen

info@dezaden.nl

 

T: +31(0)513468860

F: +31(0)513468865

Klantbeoordelingen

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk